KÜTAHYA / SİMAV - Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Otel Odalarımız

Çatıların Bakımını Yaptırdık.

Ara

Bursa Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu Yönetici ve Öğretmenlerinden Öğretmenevimize Ziyaret

Ara

Öğretmenevimizin 1.Katında Bay ve Bayanlara özel mescit ve lavobolarımız vardır.

Ara

Misafirlerimiz öğretmenevimizin birinci katında bulunan ve yenilenen birimimizde dinlenme ve okuma fırsatı imkanına sahiptirler.

Ara

2018 Mayıs ayında yenilenen Lokalimiz ilçemizin en güzel lokalleri arasındadır.Lokalimizde Super Lig macları ile Tivibu yayınları vardır.

Ara

Toplantı salonumuz 50-60 kişnin rahatlıkla toplantı ve seminerlerini düzenleyecek şekildedir.Klima,projeksyon ve ses düzeni mevcuttur.

Öğretmenevimizde hafta içi hergün saat   07.00-09.00

Hafta sonları ise;                                    07.00-10.00  arasında kahvaltı verilmektedir.Kahvaltı ücretleri konaklama ücretine dahildir.

ANA GİRİŞLER