KÜTAHYA / SİMAV - Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Mrt

Şbt

Kurumumuzda İşyeri Saglığı ve güvenliği açısndan  eksikliklerin giderilmesi noktasında çalışmalar başlatılmıştır.Bu çalışmaların birinci etabında bina ana giriş kapılaının dışa açılımı işleri yapılmaktadır.Önümüzdeki günlerde ise katlarımızı yangın kapıları yönetmeliğe uygun olacak şekide değiştirilecektir.

Şbt

1 Ocak 2024 Tarihinden itibaren Konaklama Fiyatlarımız Güncellendi.

May

Simav Özel Eğitim Uygulama Okulundan Kurumumuza Ziyaret.İlçemiz Çavdır Mahallesinde faaliyet gösteren Simav  Özel Egitim Uygulama Okulu idare,Öğretmen ve öğrencileri kurumumuzu ziyaret etti.

Ock

İlçemizde pansiyonlu okullarda aşçı ve aşçı yardımcısı kadrosunda görev yapakta olan personelin kurumumuzda 25-26-27 Ocak 2023 tarihlerinde "Deneyim Geliştirme ve Atölye Uygulamaları" faaliyeti ile mesleki yetkinliğinin geliştirilmesi,bilgi ve deneyim paylaşımının saglanması uygulaması programına katıldılar.

Kurum girişinde bulnan bahçemizin çiçekleri değiştirildi.

Mrt

Kurumumuzun saglıklı çalışmayan atık su giderleri İlçe Belediyemizin yardımlarıyla yenilenmiştir.Belediye Başkanımız ve Belediye Fen İşleri ekibine kurumumuz adına sonsuz teşekkür ederiz.

Şbt

Kurumumuzun yıpranan dış cephe boyası ile enerji  verimliliğini artırmak,müşterilerimizin daha konforlu ısınmaları için  2021 yılı son ayında başladığımız  boya ve mantolama çalşmaları 2022 Ocak ayında bitirilerek müşterilerimizin hizmetne sunulmuştur.

SİMAVDAKİ EVİNİZ  "SİMAV ÖĞRETMENEVİ"

Ara

Kurumumuzun yıpranan boyalerı ve ısı kaybını  önleyici çalışmalar kapsamaımda dış cephe mantolaq-ma ve boya işerine başladık.

Ara

Kurumuzun dış cephe ve mantolama işlerine başladık.

Ock

İlçemizde 15 Ocak 2021 tarihinde başlayan kar yagışı aralıklarla devam ediyor.

Danışma Kurulu Toplantısı