KÜTAHYA / SİMAV - Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Mrt

Kurumumuzda Zafer Kalkınma Ajansı tarafından  finanse edilen Uygulamalı Girişimcilik Kursu 25-29 Mart 2019 tarihleri arasında 26 kursiyerin katılımıyla gerçekleştirilmektedir.

Mrt

21 Mart 2011 tarihinden itibaren,Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Down Sendromu Günü olarak resmen tanınmıştır.Bu münasebetle 21 Mart 2019 Perşembe günü Öğretmenevimizde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet ŞİRİKÇİ ve Şube  müdürümüz sayın Resul ÇATAL Bey´in katılımlarıyla ilçemiz Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Sayın İsmail BACAKSIZ,Okul Müdür Yardımcısı Sayın Semiha İNAL VE öğretmenlerinin katılımıyla okulun öğrencilerine kahvaltı verilmiştir.

Lokalimizi Yeniledik

Şbt

Kurumuzun ihtiyacı olan Duyuru ve İş Güvenliği ile ilgili panoları temin edilerek yerlerine asıldı.

Şbt

Müşterilerimize daha güzel ortamlar sunmak adına Kahvaltı Salonumuzun Banko,Masa-Sandalye ve Perdelerini yeniledik.

Şbt

Müşterilerimizi daha güzel ortamlarda ağırlamak adına Öğretmevimizn idari katına asma tavan yapıldı

Şbt

Kurumumuzun tün katlarına Elektrik kesintisi meydana geldiğinde otomatik olarak devreye giren ve uzun bir süre aydınlatma özelliği bulunan "Acil Aydınlatma-Deprem Işıkları"takıldı.

Çatıların Bakımını Yaptırdık

Kurumumuz Kapısına Logo Baskılı Perde

Bahçe Giriş Kapımızı Uzaktan Kumandalı Yaptık

Ock

Kurumumuzun sıcak su sistemini sağlayan Boyler sistemi yenilenerek 1 ton sıcak su kapasitesine çıkarılmıştır.Ayrıca yine kurumumuzun ısınma sistemi olan Eşanjörler de yenilenmiş olup Termal enerjiden daha iyi faydalanması sağlanmıştır.

Ock

Öğretmenevimizin Güvenlik Kamera Sistemimizi yeniledik.6 Kamera ilavesi yapılarak yenilenen güvenlik kamera sistemimiz cep telefonu ile de uzaktan bağlantı yoluyla iznlenebilir duruma getirildi.

Ock

Kuruluşundan bu yana Kurumumuzda müdürlük yapan Kurum Müdürlerimiz için MÜDÜRLERİMİZ  Köşesi hazırlandı

Ock

M.E.B. Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sosyal Tesisler ve İşletmeler Daire Başkanımız Sayın Harun KARCI 20.01.2019 Pazar günü Öğretmenevimizi Ziyaret Etti.Ziyaretinde Öğretmenevimiz hakkında bilgi alan Sosyal Hizmetler Daire Başkanımız,Öğretmenevimizin birimlerini de yerinde inceledi.Ziyaret sonrası Kurumumuzun Şeref Defterine de görüşlerini yazarak imzalayan Daire Başkanımız Sayın Harun KARCI yazısında şu ifadelere yer verdi."Simav Öğretmenevi İdareci ve çalışanlarına bu nezih ortamı sağladıkları için tebriklerimi sunuyorum.

Kütahya ya yapmış olduğum bu ziyarette beni çok mutlu ettiler.

Simav Öğretmenevine başlangıcından bu güne kadar emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyor,başarılarının devamını dliyorum."

20.01.2019

Harun KARCI