KÜTAHYA / SİMAV - Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

0.274.5135380 / 116
Hisarardı Mah.Osmanbey Cad.2 43500 Simav/Kütahya
Vizyon
Misafirlerimize daha iyi hizmet verebilmek için kalite sistemini sürekli geliştirerek eşdeğer kurumlar arasında örnek olmak!
Misyon
Üyelerimiz başta olmak üzere tüm kamu personeli ve halkımızın konaklama, yeme içme, dinlenme ve eğlenme ihtiyaçlarını karşılamak.
Otel Odası :3
Öğretim Şekli :
Jeotermal enerji ile ısınmaktadır.
Ulaşım karayolu ile yapılamktadır.
ilçe merkezi.Kurumumuz jeotermal enerji kullanmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Simav Öğretmenevi ve Aso Kütahya il merkezine 145 km,Uşak il merkezine 85 km,Bursa il merkezine 180 km,Balıkesir il merkezine 145 km,İzmir il merkezine 180km uzaklıkta olup,Simav ilçe merkezinde Eski Osmanbey İlköğretim Okulunun eğitim verdiği binanın öğretmenevine dönüştürülmesiyle hizmet vermektedir.İlçemiz Kent Müzesi ile aynı bahçede hizmet vermektedir.
Diğer Hususlar
Öğretmenevimiz 25 Odalıdır.Odalarımızın pek çoğu büyük olduğundan ilave yatak ile 45 kişiye kadar konaklama imkanına sahiptir.Odalarımızdan 5 oda klimalıdır.Öğretmenevimiz Jeotermal enerjiyle ısınmaktadır.Odalarımızın tamamında Buzdolabı,Televizyon ve internet bağlantısı vardır.Tüm odalarımızın WC ve banyoları vardır.